PERSONVERN

Sist oppdatert: 24.05.2018

Inlead tar ditt personvern på alvor. Vi er behandlingsansvarlig og har ansvaret for at opplysningene som vi har om deg brukes i tråd med personvernlovgivningen.

I denne personvernerklæringen gir vi deg informasjon om hvordan vi bruker og beskytter dine personopplysninger og hvilke rettigheter du har. Personopplysninger er alle opplysninger som kan knyttes til deg som enkeltperson.

 

HVILKE OPPLYSNINGER VI HAR OM DEG 

Vi har opplysninger om deg fordi du er eller har vært kunde hos oss, fordi du har bedt om informasjon og/eller tilbud fra oss, eller fordi vi har eller har hatt andra forretningsrelasjoner. Informasjon vi lagrer er blant annet:

- Navn
- E-postadresse
- Telefon
- Selskap
- Tittel

 

VI BENYTTER COOKIES PÅ VÅRE NETTSIDER

Når du bruker vårt nettsted, samler vi inn følgende opplysninger ved hjelp av cookies:

- Teknisk informasjon, som for eksempel (men ikke begrenset til) type pc/mobil, internettkobling, operativsystem, nettleser og IP-adresse.
- Bruksinformasjon, som for eksempel (men ikke begrenset til) klikk og navigasjon på våre plattformer.
- Lokasjonsinformasjon, som for eksempel (men ikke begrenset til) informasjon om hvor du befinner deg.

De fleste nettlesere er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Vær oppmerksom på at en del sider ikke vil fungere optimalt dersom du ikke aksepterer cookies.

- Hva er informasjonskapsler / cookies og hvordan blokkere? (nettvett.no)

 

HVORDAN BRUKER VI OPPLYSNINGENE

Vi samler informasjon om deg for å lage bedre brukeropplevelser, levere tjenester, for å kunne sende deg riktig og relevant informasjon, som for eksempel nyhetsbrev og informasjon om oppdateringer med den teknologien vi har levert og for å forvalte kunde- og leverandørforhold.

Du kan når som helst be oss om å slette all informasjon som vi ikke lenger har grunnlag for å oppbevare.

Vi deler ikke eller på annen måte gjør informasjonen din tilgjengelig for tredjeparter, med mindre det er uttrykkelig angitt.

 

HVOR LENGE LAGRER VI OPPLYSNINGENE

Informasjon vi har om deg lagres til du eventuelt ber om at den skal slettes. Den informasjon vi samler inn om deg ved hjelp av cookies lagres i 26 måneder.

 

DINE PERSONVERNRETTIGHETER

Du har en rekke personvernrettigheter. Disse kan du benytte deg av ved å ta kontakt med oss. Dine rettigheter omfatter:

- Informasjon. Ytterligere informasjon om hvordan vi behandler opplysninger om deg.

- Innsyn. Kopi av opplysninger vi har om deg.

- Korrigering. Rette og supplere opplysninger om deg.

- Sletting. Be om sletting av opplysninger som vi ikke lenger har grunnlag for å oppbevare.

- Begrensning. Be om at vi begrenser bruken av dine opplysninger.

- Dataportabilitet. Be om at dine opplysninger overføres til deg eller til en annen virksomhet i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format.

- Innsigelse. Du kan motsette deg vår bruk av dine opplysninger.

 

Vær oppmerksom på at disse rettighetene er gjenstand for begrensninger som følger av lov. Vi vil besvare din henvendelse så snart som mulig, og senest innen én måned.

Hvis du mener at vi behandler personopplysninger urettmessig, har du rett til å klage til Datatilsynet. Vi håper at du først tar kontakt med oss, slik at vi kan vurdere dine innsigelser og oppklare eventuelle misforståelser.

 

ENDRINGER I PERSONVERNERKLÆRINGEN

Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden.

 

BEHANDLINGSANSVARLIG

Med behandlingsansvar mener vi den som primært har ansvar og plikter etter personopplysningsloven. Inlead er behandlingsansvarlig for personopplysningene.

 

KONTAKTINFORMASJON

Hvis du har spørsmål eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter, kontakt oss på e-post: pr@inlead.no