Nobia velger Inlead

ewe_kueche_vida_835x400.jpg

Nobia er Europas ledende kjøkkenspesialist med over 20 sterke merkevarer i porteføljen, blant annet Sigdal, HTH, Norema og Uno form. Nobia utvikler, produserer og selger kjøkkenløsninger i hele Europa. Hver uke produseres det over 140.000 kjøkkenskap og butikkene har mer enn 60.000 kundebesøk. Selskapet har 6000 ansatte og en omsetning på SEK 13 Milliarder.

Med en internasjonal operasjon og tilstedeværelse i en rekke land stilles det det høye krav til hvordan IT og øvrige fellestjenester leveres til regionskontorer og butikkene. Nobia har valgt Inlead for å bistå med å ytterligere utvikle modenhetsnivået innen tjenesteleveranse.

«Det er utrolig spennende å få bistå selskaper av den størrelse og internasjonale omfang som Nobia representerer. Det at vi fra vår tilstedeværelse på Forus vinner frem som foretrukken partner på internasjonal teknologi fra BMC Software gjør oss ydmyke ovenfor oppgaven vi står ovenfor, men samtidig også veldig stolte.» sier daglig leder i Inlead, Per Magne Espedal.