Casestudie med Rogaland Teater

Rogaland Teater har valgt Inlead som leverandør av CRM løsningen Salesforce. Se videoen der Kirsti Bjerva forteller om hennes erfaring med prosjektet.

Transkripsjon:

Jeg heter Kirsti Bjerva og jeg er salgs- og markedssjef på Rogaland Teater.Jeg har i prinsippet jobbet med salg hele livet, og jobbet med salg for Rogaland Teater i seks år.

Rogaland Teater er et teater som skaper kunst av høy kvalitet. Vi har vunnet mange Heddapriser som er vår, på en måte, teater-verdens interne Osker kan man si. Og samtidig så er det et teater som folk er glad i, og som de trykker til sitt bryst og gjerne vil besøke.

Vi skal skape teater og skape teaterkunst for alle, enten de er små barn eller det er gamle mennesker - og alle innimellom der skal oppleve at teateret både er interessant og relevant, og gir noe. 

Inlead hjalp oss med å komme i gang med Salesforce. De har gitt oss veldig god opplæring og god støtte underveis. Det er veldig enkelt å ta kontakt og å få hjelp når det er noe vi lurer på eller ikke helt finner ut av, så er de tilgjengelig og kjappe med å svare og hjelpe oss.

Før vi tok i bruk Salesforce så hadde vi informasjonen om kundene våre litt mer fragmentert. Vi hadde noe i Excel, noe i billettsystemet, noe i andre databaser. Informasjonen var der og var selvfølgelig tilgjengelig for oss, men det er mye enklere nå når vi har alt samlet i et system - og i et system som også hjelper oss til å følge opp, huske, og gir oss nye leads.

For meg som leder så er det veldig enkelt, fordi jeg kan gå inn og så ta ut rapporter og så se på. Jeg trenger ikke gå og spørre hele veien. Jeg kan se selv hva er det som selgerne holder på med og hvor langt har de kommet i den kampanjen, hvilke resultater har vi fått, hvordan ligger vi an i forhold til årets mål på individnivå og overordnet nivå og i forhold til bedrift og næring og skole og næringsliv. Så for meg som leder så gjør det det mye enklere å ha en oversikt uten at jeg hele veien må mase på selgerne mine, så kan de få lov å gjøre det de egentlig skal og ikke produsere rapporter.